cuinescuriositatsDecoraciómoblespedrisreformestendencies

Consells per a triar el pedrís

By 5 d'Octubre de 2018 No Comments

L’elecció del pedrís és una de les coses més importants que s’ha de fer quan es planeja la cuina. El taulell no només s’ha de veure bé i combinar amb l’estil de cuina,  també és crucial que el material  s’adapti al vostre estil de vida.

Per facilitar la vostra decisió, us donarem quatre consells per a tenir en compte quan trieu els taulells de treball:

Com utilitzeu el taulell de cuina actualment?

És un lloc on només deixeu els plats o és un punt de treball on passeu molt temps cuinant? Feu molts pastissos o pa? Teniu fills als qui agrada passar el temps a la cuina juntament amb vosaltres?

Quin tipus de pedrís és adequat per a la meva cuina?

Tots els materials tenen avantatges i inconvenients. N’hi ha que donen un efecte més càlid, mentre que altres donen un ambient minimalista i més modern. Segons les seves propietats hi ha materials més durs que altres, n’hi ha d’incombustibles, o bé, amb patrons únic. També és important saber quins necessiten més cura i exigeixen més atenció.

Quin és el pressupost?

Si  voleu actualitzar la vostra cuina cada pocs anys o teniu previsió de fer reformes posteriors podeu apostar per  un material més econòmic . En el cas que veieu el pedrís com una obra mestra de la vostra cuina i planegeu conservar-lo durant molts anys, pot ser la inversió més important en la renovació de la cuina.

El consell més important : pensar bé abans de prendre una decisió!

Són moltes variables a l’hora d’escollir un pedrís, així que no us precipiteu amb el decisió.

En tot cas, els nostres professionals sempre estan disposats a ajudar-vos. Visiteu la nostra botiga, reserveu una cita o truqueu-nos. Us ajudarem a trobar el pedrís que millor s’adapti a la vostra cuina.

 

Les fotos de Silestone Kitchen Silver Lake (adalt) i Dekton Industrial collection, Cosentino.

Leave a Reply