ESPACIO COCINA-SICI és una potent oferta comercial que gira entorn de la cuina. Compta amb les principals firmes i marques nacionals i internacionals de mobiliari, complements i equipament per a la cuina.

La cuina és una de les parts més impotants de la casa. On es couen plats i moments. On s’expliquen històries i on, des de ja fa uns anys, la tendècncia són les cuines obertes amb tocs contemporanis.

Cada vegada més, les cases modernes aposten per ambients connectats i amb espais oberts fent desaparèixer les barreres entre la sala d’estar, el menjador i la cuina.

Cosentino, mostra les seves últimes tendències en quant a colors i formats per a les superficies Dekton, Silestone i Sensa by Cosentino, com Dekton Slim, en nou grossor de 4mm per la superfície ultracompacta i la sèrie Dekton Stonika, brillant i molt realista.

D’altra banda Dekton Stonika proposa sis sorprenents colors. Destaquen per la seva tonalitat, brillantor i un aspecte ultrarealista. La marca també llança la serie industiral, Bromo i Milar, Opera i Natura 18. Pel que fa a les novetats de Silestone i Sensa, destaquem la superficie de quartz Silestone, present a través de les seves ultimes tonalitats com Brooklyn i Silver Lake, de la serie Silvertone Loft.

Consentino mostra un nou color que proparament estarà present al mercat, Silestone Eternal Noir.

Leave a Reply